Over

Met 34 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in binnenhuisverbouwingen, keukens en badkamers. Vakmanschap en persoonlijk contact zijn kenmerkend voor de manier waarop ik te werk ga. Ik ben dan ook niet klaar voordat het werk aan alle wensen voldoet. Ook na de oplevering van een project blijf ik bereikbaar voor vragen en nazorg.

Laatste werk

Benieuwd naar projecten die ik recentelijk heb opgeleverd?

Bekijk mijn werkspot profiel
Meneer Vermeulen heeft bij ons een draagmuur doorgebroken en we zijn erg tevreden over het resultaat. Het was heel snel gebeurd en de afwerking ziet er netjes uit. Daarnaast is de planning vanuit ons een aantal maal veranderd i.v.m. het uitblijven van een vergunning, maar meneer Vermeulen is hierin heel flexibel geweest. Kortom, erg tevreden!
Frank Vermeulen heeft vrijwel ons hele huis prima verbouwd. Komt zijn afspraken na en je hebt er eigenlijk geen omkijken na. Hij werkt met vast team van mensen waar hij al jaren mee samenwerkt en dat merk je. Al met al een aanrader.
Frank Vermeulen heeft bij ons de keuken prima verbouwd. Hij heeft bij ons een draagmuur verwijderd, alles keurig netjes gestuct en afgewerkt. Er is een stoppengroep bijgeplaatst, en hij heeft de nieuwe keuken geplaatst.Hij heeft de waterleiding en de gasleiding omgelegd. Hij is een echte vakman die voor alles een oplossing heeft. Hij heeft een aantal mensen om zich heen die ook heel goed weten wat ze doen. Alles is echt prima in orde en binnen de afgesproken tijd. Hij is zelfs een extra keer terug gekomen om het tijdelijke aanrechtblad te vervangen voor het originele. Kortom, een prima en betrouwbare vakman.

Projecten

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? U kunt altijd vrijblijvend een afspraak maken voor een kennismaking of bezichtiging.

Bent u opzoek naar een geschikte keuken? Ik geef u een passend advies voor het beste resultaat. Daarnaast lever ik scherp geprijsde keukenbladen van graniet en natuursteen.

Keuken 9 januari 2013
Badkamer 5 januari 2013
Wireframe 3 januari 2013
Badkamer 2 januari 2013
Keukenblad 2 januari 2013
Toilette 1 januari 2013